Cencorp

Suunnittelimme Cencorpin pääkonttorin nykyaikaiseksi toimistotilaksi keskelle tuotantohallia.

DETAILS

Tuotannon automaatio- ja robotiikkajärjestelmiä kehittävä yritys on valinnut Suunnittelutoimisto Bakeryn pääkonttorinsa tilasuunnittelijaksi.

Jo aiemmin Salossa toiminut Cencorp Automation teki miljoonainvestoinnin Salon entiseen Nokian matkapuhelintehtaaseen. ”Meillä on siellä vain seinät” – kuvasti hyvin tilannetta suunnittelun alussa. Tehtävänämme oli suunnitella entiseen tuotantohalliin 1600m²:n toimistotila, joka vastaa n. 80:n toimistotyöntekijän tarpeita.

Toimistotilojen suunnittelun lähtökohtana on ollut rajata alueet neljään eri alueeseen. Nämä ovat: vuorovaikutus-, keskittymis-, yhteistyö- ja rentoutumisalueet. Tehtävänämme oli tilasuunnitelman kautta vahvistaa ja tukea Cencorp Automationin brändiä ja samalla toteuttaen uniikin, käyttäjälähtöisen tilan, jossa asiakkaan tilakokemuksella on suuri rooli.

OUR RECIPE

Tilasuunnitelman keskiössä ovat Cencorp Automationin arvojen mukaisesti työntekijä yksilönä sekä asiakkaat. Tilat erotettiin selkeästi muista tiloista, jotta saimme luotua asiakkaalle oman tilakokemuksen. Tämä alkaa vastaanotosta, ensikosketuksesta, ja päättyy World Of Cencorp-gallerian näyttelytilaan.

Toimisto- ja tuotantotilat rakennettiin tehdasrakennukseen, joka määrittelee hyvin vahvasti tilasuunnitelman suunnan. Kahdeksaan metriin kohoava katto ja esillä oleva tekniikka antaa tilalle luonteen. Korkeus tuotiin esille hyvällä valaistussuunnitelmalla ja viihtyvyyttä parannettiin akustiikaalla. Olemassa oleva luonne otettiin huomioon säilyttämällä tuotantomainen ympäristö.

Työtilat ovat avotoimistoja ja nämä toteutettiin uusiokäyttämällä Nokian toimisto- ja säilytyskalusteita. Alueet ovat yhdistetty toisiinsa yhteisillä meeting pointeilla, joissa on otettu erityisesti huomioon tilan viihtyvyys ja muunneltavuus.

Lue blogistamme lisää tilasuunnitelmasta!

 


Cencorp
Cencorp
Cencorp
Cencorp
Cencorp