Scroll Top

2023, ei muistella pahalla

Suunnittelutoimisto Bakery

Vuosi 2023 oli haasteellinen, mutta selvisimme. Selvisimme monipuolisella palvelutarjonnalla sekä positiivisella työilmapiirillä. Nämä kaksi asiaa kulkevat mukanamme myös vuonna 2024!

Parasta vuodessa olivat asiakkaat, valmistuneet kohteet sekä projektit ja kohokohtana tietysti kesän Bakeryn toimiston tupaantulijaiset.

Vuoden 2023 kohokohdat

Juli Living -konseptin jalkauttaminen:

Vuoden aikana kalustimme ja sisustimme useamman Juli Living -konseptin mukaisen yhteistilan sekä malliasunnon. Tuotimme brändille konseptin mukaista kuva- ja videomateriaalia sekä suunnittelimme uusien kohteiden markkinointistrategiat sisältöineen.

Uusi K-Market Kirstinpuisto:

Yhteistyössä asiakkaan kanssa suunnittelimme uuden K-Market Kirstinpuiston myymälätilan sekä sunnittelimme tilaan yhtenäisen kalustekonseptin. Lopputuloksena asiakkaan toiveiden mukainen viihtyisä lähikauppa – Kirstinpuiston sydän!

Bakeryn tupaantuliaiset:

Järjestimme pikkutunneille asti kestäneet tupaantuliaiset Bakeryn uusissa tiloissa. Kokonaisuudessaan saneerattu vanha Gulfin huoltoasema on muuntautunut kodikkaaksi Bakeryn toimistoksi ja ansaitsi arvoisensa juhlat. Päivä oli ikimuistoinen ja se, että saimme viettää sen asiakkaidemme kanssa, merkitsee meille paljon.

JJ’s BBQ YouTube-videot:

Suunnittelimme, kuvasimme ja editoimme yhdessä JJ’s BBQ:n kanssa lukuisia videoita Barbecue with JJ -kanavalle. Ympäri maailmaa kuvatut videot ovat saaneet mahtavan vastaanoton ja jatkamme sisällöntuotantoa myös vuonna 2024.

LOKAALI-tuotteiden lanseeraus:

Olemme ylpeästi paikallisia. LOKAALI-tuotteiden toinen lanseeraus on sitoutumista yhteisöömme. Kiitos, että olette olleet mukana rakentamassa paikallista kasvua.

LOKAALI SHOP »

Katse kohti vuotta 2024!

Vuonna 2024 tavoittelemme lisää kunnianhimoisia projekteja, joissa yhdistyvät luovuus ja kestävyys. Tulemme ylläpitämään tinkimätöntä tyyliämme kaikissa töissämme myös jatkossa, tarjoten asiakkaillemme ainutlaatuisia ja asiakkaan näköisiä lopputuloksia.

Aiomme olla edelläkävijöitä alallamme, hyödyntäen uusimpia trendejä ja teknologioita. Lisäksi suuntaamme kohti Bakeryn henkilöstön kasvua. Haluamme olla yksi alamme halutuimmista työnantajista, tarjoten innostavan työympäristön ja mahdollisuuden henkilöstön jatkuvaan kehittymiseen.

Kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana matkallamme!

Yhdessä kohti vuotta 2024,
-Janni

Suunnittelutoimisto Bakeryn toimitusjohtaja Janni Areva
Top