Lahjakortti: Hotel Fjalar

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa.

Lahjakortti: Hotel Fjalar

60,00 199,00 

Viikonloppulahjakortti 129€ (norm. 149€)
Yhden yön viikonloppumajoitus kahdelle standard kahden hengen huoneessa Hotel Fjalarissa sisältäen iltasaunan ja uima-allasosaston käytön sekä herkullisen aamiaisen.

Lahjakortti päivänsankarille tai hääparille 199€
Yhden yön majotus kahdelle hengelle deluxe tai superior huoneessa. Huoneessa pieni koristelu ja kuohujuoma tervehdys, aamusauna vain teille kahdelle, maukas noutopöytä aamiainen sekä myöhäinen uloskirjautuminen (klo 14.00).

Avoin lahjakortti 60-120€
Valitun arvoinen lahjakortti käytettäväksi Hotel Fjalariin.

Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä.
Huonevaraukset lahjakortilla tulee tehdä suoraan Hotel Fjalarin vastaanottoon joko puh. (02) 777 600 tai sähköpostilla info@fjalar.fi, voimassa huoneiden saatavuuden mukaan.

Poista

Brand

Hotel Fjalar

Yksityinen, kodikas Hotel Fjalar sijaitsee rauhallisessa, luonnonläheisessä ympäristössä, kävelymatkan päässä Salon keskustasta. Tasokas ja viihtyisä hotellimme tarjoaa 19 huonetta, neuvottelu- ja kokoontumistiloja sekä sauna- ja uima-allasosaston. Pakettitarjouksillamme voit yhdistää elämyksellisen päivän ja tasokkaan majoituksen. Keskeinen sijaintimme tarjoaa erinomaiset puitteet monenlaiselle tekemiselle ja vapaa-ajan viettoon.
Lahjakortti

Viikonloppulahjakortti 129€ (norm. 149€), Lahjakortti päivänsankarille tai hääparille 199€, Avoin lahjakortti 60€, Avoin lahjakortti 90€, Avoin lahjakortti 120€