Scroll Top

Pääkonttorin toimistotilat: Cencorp Automation

Cencorp Automation

Cencorp on yksi maailman johtavista tuotannon automaatiota ja robotiikkajärjestelmiä kehittävistä yrityksistä. Yritys valitsi Suunnittelutoimisto Bakeryn pääkonttorinsa tilasuunnittelijaksi keväällä 2016.

Tehtävänämme oli suunnitella entiseen tuotantohalliin 1600m²:n toimistotila, joka vastaa n. 80:n toimistotyöntekijän tarpeita.

Toimistotilojen suunnittelun lähtökohtana on ollut rajata alueet neljään eri alueeseen. Nämä ovat: vuorovaikutus-, keskittymis-, yhteistyö- ja rentoutumisalueet.

Rajasimme alueen myös asiakkaille. Tällä aluella suunnittelun painopisteenä oli asiakaskokemus. Tilat erotettiin selkeästi muista tiloista, jotta saimme luotua asiakkaalle oman tilakokemuksen. Tämä alkaa vastaanotosta, ensikosketuksesta, ja päättyy World Of Cencorp -gallerian näyttelytilaan.

Työtilat ovat avotoimistoja ja nämä toteutettiin uusiokäyttämällä Nokian toimisto- ja säilytyskalusteita. Alueet ovat yhdistetty toisiinsa yhteisillä meeting pointeilla, joissa on otettu erityisesti huomioon tilan viihtyvyys ja muunneltavuus.

Aulatilan, yhteisalueiden sekä sosiaalitilan kalustetoteutuksista vastasi ProtosDemos. Valaistut akustiikkapaneelit sekä printtimateriaalin toteutti Pertinax.

Halusimme säilyttää hallin olemassa olevat ominaisuudet ja käyttää niitä isossa roolissa suunnitelmassa. Tällä tavoin tilaan syntyi tehdasmiljöömäinen, moderni toimistotila.

Suunnittelija

Tilasuunnitelman takana on Bakeryn sisustusarkkitehti Janni Areva. Jannilla on 12 vuoden kokemus erikokoisten tilojen suunnittelusta sekä projektien johtamisesta.

Tehtäväni oli tilasuunnitelman kautta vahvistaa ja tukea Cencorp Automationin brändiä ja samalla toteuttaa uniikki, käyttäjälähtöinen tila, jossa myös asiakkaan tilakokemuksella on suuri rooli.

Viihtyisämpi ja tuottavampi työympäristö?

Bakery toteuttaa isotkin kokonaisuudet laajan osaajaverkoston avulla, tilasuunnittelusta toteutukseen.

Soita tai laita viesti! Toimitusjohtajamme Janni vastaa.

JANNI AREVA

Interior Architect & CEO
janni@bakerycreative.fi
+358 44 562 94 82

    Top