Siltamäen Helmi

Suunnittelimme tilat ja markkinointimateriaalit 11-asuntoiseen saneerauskohteeseen

TIMELINE

2016-2017

STATUS

Raedy to eat.

INGREDIENTS

Sisustusarkkitehtisuunnitelmat
Markkinointimateriaalit
Verkkosivut
Graafinen suunnittelu
Projektihallinta

DETAILS

Helsingin Siltamäessä sijaitseva 1920 rakennettu kunnalliskodin mielisairaala restauroidaan upeaksi 11 kodin asuintaloksi vuoden 2017 aikana. Uudistustyö tehdään perinteistä rakennustapaa vaalien ja parhaita materiaaleja käyttäen. Janni Areva on toiminut projektissa sisustusarkkitehtina. Olemme tehneet asiakkaallemme sisustusarkkitehtisuunnitelmat, kuten sisätilamateriaalit, sekä kiintokalustesuunnitelmat.

Tilasuunnitelmien lisäksi määrittelimme markkinointimateriaaleille visuaalisen ilmeen sekä toteutimme sisällön. Suunnitelmien pohjalta kokosimme asunnon ostajille toimitettavan luettelon valittavista materiaaleista. Markkinointimateriaalipaketti pitää sisällään myös visualisoidut sisä- ja ulkokuvat asunnoista.

Hienointa oli herättää 1920-luvun talo uudelleen henkiin.

– Janni Areva / Bakery

OUR RECIPE

Pintamateriaalisuunnitelmat tehtiin 1920-luvulle ominaiseen tyyliin, tuomalla mukaan nykypäivän ideoita. Käytävä- ja aulatiloissa on panostettu materiaalien laatuun sekä yksityiskohtiin. Yksityiskohtia on viilattu portaiden tammikaiteissa sekä valaisimien valinnoissa. Kokonaisuus on harkittu ja yksinkertainen.

Markkinointimateriaalien visuaalisuutta suunniteltaessa otettiin huomioon rakennus sekä tuleva asiakas. Materiaalivalinnoista rakennettiin asiakkaan helposti ymmärrettävä visuaalinen kokonaisuus ja talon rakennusvuosi otettiin huomioon värimaailmojen suunnittelussa.

Top