Sisustussuunnittelija Kirsi janoaa uutta ja arvostaa keskustelua

Keltainen oli jo lapsena väri, joka yhdistettiin Kirsiin. Myös käyntikortteja tilatessa oli selvää, että tämä aurinkoinen väri valitaan Bakeryn väripaletista Kirsin kortteihin.

Kirsi tuli Bakeryn toimistolle työharjoittelijaksi syksyllä 2017 yhteisen tutun kautta. Yli vuoden kestänyt työharjoittelu päättyi sisustussuunnitelijaksi valmistumiseen. Näin ollen Bakeryn tiimi vahvistui entisestään.

”Työ on minulle todella tärkeää ja olen onnekas, kun saan toteuttaa itseäni ja osaamistani työn kautta.”

– Kirsi Laakko, Bakery

Kirsin täydellinen työpäivä alkaa aamuisella pyöräilyllä toimistolle, mukanaan poikkeuksetta terveellinen lounas ja makoisa smoothie. Hyvään työpäivään kuuluu jokin toimistotyöt katkaiseva asiakastapaaminen tai pistäytyminen ostoksilla asiakkaan projektia varten. “Monesti olen tehnyt iltapäiväkahville jotakin gluteenitonta ja maidotonta makeaa – nämä maistuu Bakeryn porukalle. Yhdessä tee- ja kahvikupin äärellä istuminen tekee hyvää, jolloin on hyvä hetki nauraa ja vitsailla yhdessä”, Kirsi kertoo

Hymyilevän ja naurustaan tunnetun sisustussuunnittelijan perheeseen kuuluu aviomies, kouluikäiset lapset ja koira. ”Työ on minulle todella tärkeää ja olen onnekas, kun saan toteuttaa itseäni ja osaamistani työn kautta. Bakeryn toimiston sijainti mahdollistaa myös sen, että lapset voivat tarpeen tullen tulla koulun jälkeen tänne.”

Tekijä, joka haluaa aina oppia lisää

”Ystäväni sanovat usein, että muut tekee mitä osaa, Kirsi tekee mitä haluaa. Elämä on täynnä mielenkiintoista opittavaa ja onneksi saan oppia aina lisää. En ymmärtäisi, jos minulle sanottaisiin, että nyt olet oppinut tarpeeksi ja olet valmis”, Kirsi nauraa.

Suurimman osan työajasta Kirsi työskentelee tietokoneen takana ja pyörittää toimiston arkea. Kirsin käsissä syntyy projektien piirustukset ja 3D-mallinnukset sekä visualisoinnit tiloista ja kalusteista. Projektihallinnan työkalut pysyvät Kirsin käsissä yhtä näppärästi kuin katkoteräveitsi, maalisuti ja porakone. Puhtaan suunnittelutyön lisäksi Kirsi tuo panoksensa myös sisällöntuotantoon, kuvauksiin ja markkinointiin.

”Inspiroivinta suunnittelijantyössä on löytää ratkaisuja asiakkaan ja tilan tarpeisiin, sekä nähdä suunnitelmien heräävän eloon käytännössä”, Kirsi toteaa.

“On mielenkiintoista, haastavaa ja palkitsevaa olla mukana yrityksessä, joka kehittyy ja muovautuu jokaisen työtehtävän kautta eteenpäin. Jannin pitkän suunnittelu- ja yrittäjätaustan lisäksi voin ottaa oppia hänen kilpaurheilutaustastaan; koskaan ei ole täysin valmista. Ei voi jäädä laakereilleen lepäämään, sillä vielä voi kehittyä ja parantaa.

Oma taustani tuo tiimimme uuden näkökulman toiminnalliselta puolelta sekä materiaalituntemuksen, kierrättämisen ja ihmissuhdetyön kautta”, Kirsi summaa.

“Uuden oppiminen ja oman osaamisen kasvattaminen on mahtavaa.”

– Kirsi Laakko, Bakery

Tarvitsetko osaajaa sisustus- ja tilasuunnitteluprojektiin?

Ota yhteyttä Janniin, niin toteutetaan yhdessä toimiva ja näyttävä tila!

JANNI AREVA

Interior Architect & CEO
janni@bakerycreative.fi
+358 44 562 94 82

Top