Scroll Top

Tavoitteena wow-efekti: asiakkaan unelma Leino Design Shopista toteutui

Leino Design Shop

Asiakkaamme Leino Designin tarina alkoi vuonna 2009, jolloin yrityksen perustajaduolle Mirkka ja Jussi Leinolle syntyi ajatus suunnitella ja valmistaa lyhtyjä kotimaisesta ruostumattomasta teräksestä. Leino Designin valikoimista löytyy nykypäivänä yli kaksikymmentä erikokoista ja -mallista lyhtyä sekä muita sisustustuotteita.

Toiminnan laajentuessa tilantarve kasvoi ja tuotannon yhteyteen suunnittelemamme Mirkan ja Jussin unelma omasta lifestyle-myymälästä sai alkunsa. Myymälän tilasuunnittelun lisäksi toteutimme kevyen visuaalisen ilmeen muutoksen, joka näkyy mm. uudessa logossa, typografiassa ja myymäläkalusteissa.

Luotettavaa palvelua ja ammattitaitoa

Suunnittelutoimisto Bakery oli Mirkalle jo entuudestaan tuttu ja Janni Arevan valinta suunnittelutyöhön luonnollinen.

”Yhteinen sävel oli jo olemassa ja tiesin Jannin tyylin. Luotin sataprosenttisesti Jannin asiantuntemukseen ja osaamiseen jo heti projektin alussa. Annoinkin Bakerylle vapaat kädet suunnitteluun, sillä tiesin että lopputuloksesta tulee taatusti upea. Toivoin ainoastaan wow-efektiä, ja se totisesti saatiin!”, kuvailee Mirkka syitä valintapäätöksen takana.

Yhteinen sävel oli jo olemassa ja tiesin Bakeryn tyylitajun. Luotin sataprosenttisesti heidän asiantuntemukseensa ja osaamiseensa jo heti projektin alussa.

– Mirkka Leino, Leino Design

Tilasuunnittelussa erityishuomiota kiinnitettiin tuotantotilojen kanssa samassa rakennuksessa olevan myymälätilan korkeuteen. Tila optimoitiin käyttöön mahdollisimman hyvin ja 4,5 metrin korkeuteen kipuavat hyllyt ovat loistava esimerkki optimoidusta tilankäytöstä.

”Kun omat kädet olivat täynnä muita töitä, oli erityisen tärkeää antaa ammattilainen miettiä kokonaisuutta valaistuksesta ja akustiikasta lähtien – lopputuloksena jotain ainutlaatuista ja vetovoimaista.”, toteaa Mirkka.

Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina työskentelyn lähtökohtana. ”Tila oli lähtökohtaisesti jo valmiina ja halusin kiinnittää erityishuomiota siihen, miten tuotteet saadaan parhaiten esille korkeaa tilaa hyödyntäen. Koska asiakas pystyi itse toteuttamaan monia osia projektista, kuten esimerkiksi kalusteet, yhteinen päämäärä ja luottamus projektin toteutumiselle ajallaan oli helposti saavutettavissa.” Janni kertoo.

Asiakkaan vahva luottamus kokonaisvaltaiselle suunnittelutyölle on parasta, millä aloittaa projekti.

– Janni Areva, Bakery

Lopputuloksena tyytyväinen asiakas

Leino Design Shopin avajaisia vietettiin 10.8.2018 ja ensimmäisten päivien aikana kävijöitä on riittänyt aamusta iltaan ja hyvä tahti on jatkunut. Omien tuotteiden lisäksi shopin valikoimista löytyy myös muita tarkkaan valikoituja tuotteita kotimaisilta brändeiltä.

”Olen lopputulokseen supertyytyväinen. Olemme olleet auki vasta muutaman viikon, mutta näinkin lyhyessä ajassa saatu asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista ja kannustavaa. Ihanaa huomata, että asiakkaat kokevat myymälän ja sen tilaratkaisut yhtä onnistuneiksi kuin minäkin!”, Mirkka summaa.

Myös Janni on erittäin tyytyväinen projektin lopputuloksesta: ”Tilasta ja visuaalisesta ilmeestä tuli asiakkaan näköinen antaen lisäarvoa tärkeimmälle, eli itse tuotteelle. On mahtavaa olla mukana rakentamassa unelmaa ja paikallista kasvutarinaa.”

Tilasta ja visuaalisesta ilmeestä tuli asiakkaan näköinen antaen lisäarvoa tärkeimmälle, eli itse tuotteelle. On mahtavaa olla mukana rakentamassa unelmaa ja paikallista kasvutarinaa.

– Janni, Bakery

Tarvitsetko apua tilasuunnitteluun tai visuaalisen ilmeen muutokseen? Autamme mielellämme!

Bakery toteuttaa isotkin kokonaisuudet laajan osaajaverkoston avulla, tilasuunnittelusta toteutukseen.

Soita tai laita viesti! Toimitusjohtajamme Janni vastaa.

JANNI AREVA

Interior Architect & CEO
janni@bakerycreative.fi
+358 44 562 94 82

    Leave a comment

    You must be logged in to post a comment.
    Top