We have a new Bakery in town

Uusi suunnittelutoimisto on täällä!

Janni Areva Oy on tullut vuosien aikana tutuksi tilasuunnittelun ammattilaisena ja olemme tehneet tiloista tyylikkäitä ja toimivia jo yli 10 vuotta. Näistä työntäyteisistä vuosista kaksi viimeisintä on vietetty Salossa Rikalankatu 30:ssä, jossa toimistomme on pikkuhiljaa kehittynyt kohti jotakin uutta.

Kysyntä, työntekijöiden lukumäärä ja visio laajennetusta palvelutarjonnasta ovat kasvaneet. Nyt Janni Areva Oy:n onkin aika tuoda esiin koko ammattitaitonsa yhden nimen alla.

Saammeko siis ylpeänä esitellä teille Bakeryn!

Suunnittelutoimisto Bakery

Suunnittelutoimisto Bakery on erikoistunut brändeihin ja yritysilmeisiin, tilasuunnitteluun, digitaaliseen markkinointiin sekä verkkosivuihin ja –kauppoihin.

Tarjoamme helposti ostettavia markkinointi- ja tilasuunnittelupalveluja, jotka ovat asiakkaallemme investointi – ei kulu. Erityisvahvuuksiamme ovat räätälöidyt ratkaisut sekä suoraviivainen, tehokas työskentelytapa.

Tutustu palvelutarjontaamme!

Miksi valita Bakery?

Kuten monet muutkin leipomot, me olemme perheyritys. Emme halua tehdä asioista vaikeita vaan toteutettavia. ”Common sense” kuvaa parhaiten toimintatapaamme.

Asiakkaamme, eli sinun, tarpeesi ja toiveesi ovat kaiken toimintamme lähtökohtana. Bakeryn tehtävänä on luoda yritysten olemassa olevista raaka-aineista menestystarinoita. Olet meille enemmän kuin asiakas, olet kumppani.

Me uskomme, että menestys saavutetaan uudenlaisilla ja yllättävillä̈, tarpeisiin vastaavilla ratkaisuilla – yhdessä̈.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Top