Scroll Top

Bakeryn vahvuus on moni­puolisuus

Me olemme suunnittelutoimisto Bakery

Me olemme suunnittelu­toimisto Bakery

Yrityksen perustamisen juuret ulottuvat vuoteen 2010, kun tilasuunnitteluun keskittynyt yritys Janni Areva Oy syntyi. Bakery on saanut nykyisen nimensä vuonna 2016, kun palvelutarjontaamme laajennettiin ja aloimme tarjota kokonaisvaltaista suunnittelua kunnianhimoisille yritysasiakkaillemme.

Suunnittelu­toimisto Bakery on erikoistunut brändien ja konseptien suunnitteluun sekä kehittämiseen. Suunnittelun tuloksena voimme toteuttaa esimerkiksi tiloja, yritysilmeitä, verkkopalveluja ja markkinointia sekä teksti-, kuva- ja videosisältöjä. Vuosien mittaan Bakeryn ympärille on syntynyt laaja yhteistyöverkosto, jonka kautta palvelutarjontamme on entistä laajempi ja monipuolisempi. Pystymme reagoimaan asiakkaan tarpeisiin monipuolisella osaamisella.

Bakeryn tapa tehdä

”Common sense” kuvastaa parhaiten lähestymis­­­tapaamme suunnittelu­­työhön. Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina työskentelymme lähtökohtana. Menestys saavutetaan uudenlaisilla ja yllättävillä, tarpeisiin vastaavilla ratkaisuilla – yhdessä.

Bakeryn missio

Haluamme luoda asiakassuhteiden sijaan kumppanuus­suhteita ja saavuttaa menestystä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Erityisvahvuuksiamme ovat räätälöidyt ratkaisut sekä suoraviivainen, tehokas työskentelytapa.

Tutustu töihimme

Clear Filters
Juli Living Pukkila
Juli Living Pukkila
Salon Vilpas Koripallo
Salon Vilpas Koripallo
K-Market Kirstinpuisto
K-Market Kirstinpuisto

Haluatko saavuttaa menestystä kanssamme?

Jätä yhteystietosi sitoumuksetta, niin toimitusjohtajamme Janni on sinuun yhteydessä.

Laita viesti!

    Top