Scroll Top

Salon Vilpas Koripallo

Timeline

2023

Status

Served

Ingredients

Verkkosivut

Details

Salon Vilpas on Suomen koripallon pääsarjassa eli Korisliigassa pelaava salolainen miesten edustusjoukkue. Joukkue on voittanut Suomen mestaruuden kaudella 2020-2021, jonka lisäksi se on saavuttanut kolme Suomen mestaruushopeaa ja kolme Suomen Cup -mitalia.

Yleisömäärissä, Ruudun TV-katsojissa ja sosiaalisen median tavoittavuudessa mitattuna Vilpas on Korisliigan seuratuimpia joukkueita.

Our recipe

Vilppaan Korisliiga-joukkueen verkkosivut olivat vanhanaikaiset, eivät toimineet mobiilissa ja olivat vaikeasti ylläpidettävät. Vilppaan toiminnanjohtajan Niko Kallioniemi ja markkinointipäällikkö Jere Aalto halusivat modernit, helposti ylläpidettävät sivut, joiden ansiosta Vilppaan viestintä tuotiin vuoteen 2023.

Kysyimme Vilppaan kannattajilta sekä toimihenkilöiltä toiveita sekä tarpeita koskien sivujen sisältöjä ja toiminnallisuuksia. Sivut toteutettiin WordPress-julkaisualustalle, joka mahdollisti modernit ja helposti ylläpidettävät verkkosivut. Verkkosivut toteutettiin Vilppaan uudistuneen ilmeen mukaiseksi.

Verkkosivuilla vierailee kuukaudessa 4000–5000 kävijää. Kiinnostavimmat sisällöt ovat ajankohtaiset uutiset, ottelut sekä joukkueen pelaajat ja staff.

Vilpas X Bakery

Yhteistyömme alkoi rakkaudesta lajiin. Bakeryläisiä näkyy kauden aikana Korisliigan katsomossa sekä junnupelien kannustusjoukoissa.

“Meillä oli tarvetta uusille nettisivuille, sillä vanhat olivat jääneet ajasta jälkeen. Bakery oli luonnollinen valinta uusien sivujen tekijäksi, sillä kumppaneillamme oli jakaa erinomaisia kokemuksia heidän tekemistään vastaavanlaisista toteutuksista.

Itse projektista Bakeryllä vastasi Tommi, jonka kanssa kommunikointi oli sulavaa ja hän otti upeasti meidän sekä yhteisömme eli fanien toiveet huomioon. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja mikä parasta, sivujen kehittäminen yhdessä jatkuu.”

– Jere Aalto
Markkinointipäällikkö, Salon Vilpas Koripallo Oy

Ota yhteyttä

Haluatko laadukkaat verkkosivut?

Jätä yhteystietosi sitoumuksetta, niin toimitusjohtajamme Janni on sinuun yhteydessä.

Laita viesti!

    Töitämme

    Viimeisimpiä Bakeryn suunnittelemia yritysilmeitä ja verkkosivuja

    Top