Scroll Top

Hotel Fjalar

Timeline

2019

Status

Served

Ingredients

Tilasuunnittelu
Työkuvat
Kalustekuvat
Tilan tuotanto
Projektinhallinta

Details

Yksityinen Hotel Fjalar sijaitsee rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä Salossa. Tasokas ja viihtyisä hotelli tarjoaa 19 huonetta, neuvottelu- ja kokoontumistiloja sekä sauna- ja uima-allasosaston.

Vuonna 1997 perustettu hotelli on saanut nimensä Fjalar Nordellin mukaan. Fjalar Nordell olin Salon elektroniikan keskuksen kukoistuksen takana, sillä Nokian menestys alkoi Salosta, Nordellin perustamasta radiotehtaasta.

Our recipe

Tasokkuutta luonnonläheisessä ympäristössä

Olimme mukana Fjalarin uudistuksessa ensimmäisen kerran jo viime vuosikymmenellä. Silloin suunnittelimme hotellihuoneiden uudistuksen. Työ jatkui vuonna 2019, jolloin uudistuksen kohteena olivat allasosasto ja osa huoneista.

Tavoitteemme oli suunnitella rakennuksen arkkitehtuuria kunnioittava, ajaton kokonaisuus, jossa yksityiskohdat ja ajanhengen mukainen puusepän ammattitaito tulevat vahvasti esiin.

Huoneiden ja allasosaston räätälöidyt kalusteet ovat toimitusjohtajamme, sisustusarkkitehti Janni Arevan suunnittelemia ja puuseppä Ville Aakulan valmistamia. Tilassa on myös kalusteita puusepän omasta mallistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tuottavan, toimivan ja näyttävän tilan?

Jätä yhteystietosi sitoumuksetta, niin toimitusjohtajamme Janni on sinuun yhteydessä.

Janni Areva

Interior Architect & CEO

janni@bakerycreative.fi
+358 44 562 94 82

Laita viesti!

    Töitämme

    Viimeisimpiä Bakeryn suunnittelemia tiloja

    Clear Filters
    Top