Hotel Fjalar

TIMELINE

2019

STATUS

Ready to eat.

INGREDIENTS

Tilasuunnittelu
Työkuvat
Kalustekuvat
Tilan tuotanto
Projektinhallinta

DETAILS

Yksityinen Hotel Fjalar sijaitsee rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä Salossa. Tasokas ja viihtyisä hotelli tarjoaa 19 huonetta, neuvottelu- ja kokoontumistiloja sekä sauna- ja uima-allasosaston.

Vuonna 1997 perustettu hotelli on saanut nimensä Fjalar Nordellin mukaan. Fjalar Nordell olin Salon elektroniikan keskuksen kukoistuksen takana, sillä Nokian menestys alkoi Salosta, Nordellin perustamasta radiotehtaasta.

OUR RECIPE

Tasokkuutta luonnonläheisessä ympäristössä

Olimme mukana Fjalarin uudistuksessa ensimmäisen kerran jo viime vuosikymmenellä. Silloin suunnittelimme hotellihuoneiden uudistuksen. Työ jatkui vuonna 2019, jolloin uudistuksen kohteena olivat allasosasto ja osa huoneista.

Tavoitteemme oli suunnitella rakennuksen arkkitehtuuria kunnioittava, ajaton kokonaisuus, jossa yksityiskohdat ja ajanhengen mukainen puusepän ammattitaito tulevat vahvasti esiin.

Huoneiden ja allasosaston räätälöidyt kalusteet ovat toimitusjohtajamme, sisustusarkkitehti Janni Arevan suunnittelemia ja puuseppä Ville Aakulan valmistamia. Tilassa on myös kalusteita puusepän omasta mallistosta.

Tarvitsetko apua tilasuunnitteluun? Autamme mielellämme!

Bakery toteuttaa isotkin kokonaisuudet laajan osaajaverkoston avulla, tilasuunnittelusta toteutukseen.

Soita tai laita viesti! Toimitusjohtajamme Janni vastaa.

JANNI AREVA

Interior Architect & CEO
janni@bakerycreative.fi
+358 44 562 94 82

Top