Scroll Top

Mr.Fruit

Timeline

2016

Status

Served

Ingredients

Konseptin kehitystyö yhteistyössä asiakkaan kanssa
Myymälän tilasuunnittelu ja -toteutus
Myymälän kaluste- ja valaistussuunnittelu
Myymälän printtimateriaalit
Tilasuunnittelun projektihallinta
Sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin

Details

Mr.Fruitin tarina alkoi Helsingin Kauppatorilla vuonna 1994, jolloin yrityksen perustajat aloittivat vihannesten ja marjojen myynnin. Vuosien varrella toiminta on laajentunut, mutta Mr.Fruitin arvot ovat edelleen samat: rehtiys, tuoreus ja laatu.

Mr.Fruit halusi luoda kokonaan uuden, ainutlaatuisen ja kotimaisen myymäläkonseptin, joka toisi saman katon alle terveelliset ateriat, välipalat ja juomat helpottamaan kiireisten kaupunkilaisten arkea. Mr.Fruit elää sesongin mukaan, kuten aikoinaan torikaupassa – reilulla meiningillä ja rohkeasti uudistuvalla valikoimalla.

Our recipe

Yhteistyömme Arho Yhtiöt Oy:n kanssa alkoi kaksi vuotta sitten, jolloin koko konseptin suunnittelutyö lähti liikkeelle yhteistyössä Pentagon Designin kanssa. Asiakkaalla oli alusta saakka hedelmällinen visio siitä, millaiselta koko konseptin myymälätiloineen tulisi näyttää. Selkeä visuaalinen näkemys oli tuoda Suomeen jotain uudenlaista – mielikuvissa Barcelonan kauppahalli La Boqueria yltäkylläisine väreineen, tuoreine raaka-aineineen ja henkeäsalpaavine tuotevalikoimineen.

Pilottimyymälä avattiin kauppakeskus REDIin torstaina 20.9.2018. Toteutimme uuden myymälän tilasuunnittelun keskittyen toimivuuteen, asiakasvirtoihin, käyttökokemukseen ja saavutettavuuteen. Myymälän kalustesuunnitteluun sisältyivät myymäläkalusteet, värit, pinnat ja materiaalit.

Ota yhteyttä

Haluatko tuottavan, toimivan ja näyttävän tilan?

Jätä yhteystietosi sitoumuksetta, niin toimitusjohtajamme Janni on sinuun yhteydessä.

Janni Areva

Interior Architect & CEO

janni@bakerycreative.fi
+358 44 562 94 82

Laita viesti!

  Töitämme

  Viimeisimpiä Bakeryn suunnittelemia tiloja

  Clear Filters

  Leave a comment

  You must be logged in to post a comment.
  Top