Leino Design

Uudistimme asiakkaamme visuaalista ilmettä ja toteutimme myymälän tilasuunnittelun

TIMELINE

2018

STATUS

Ready to eat.

INGREDIENTS

Kevyt visuaalisen ilmeen muutos (logo, typografia, värit)
Myymälän tilasuunnittelu ja kalusteet
Valaistussuunnittelu

DETAILS

Leino Designin tarina alkoi vuonna 2009, jolloin yrityksen perustajapariskunnalle Mirkka ja Jussi Leinolle syntyi ajatus suunnitella ja valmistaa lyhtyjä kotimaisesta ruostumattomasta teräksestä. Nykypäivänä Leino Designin valikoimista löytyy yli kaksikymmentä erikokoista ja -mallista lyhtyä sekä muita sisustustuotteita, jotka ovat kaikki yrityksen itse suunnittelemia ja valmistamia.

Elokuussa 2018 avattu Leino Design Shop myy omien tuotteidensa lisäksi myös valikoitujen muiden kotimaisten brändien Suomessa valmistettuja tuotteita.

OUR RECIPE

Yrityksen visuaalinen ilme on tärkeä osa viestinnän strategiaa peilaten yrityksen arvoja, visiota ja missiota. Leino Designin logo ja visuaalinen ilme uudistettiin kevyesti huomioiden asiakkaan toive säilyttää tunnistettavuus vanhaan ilmeeseen verrattaessa. Lopputuloksena luotu uusi logo on ajaton, yksinkertainen ja monikäyttöinen – uusi logo toimii hyvin erilaisissa ympäristöissä ja käyttötilanteissa.

Me Bakeryllä toteutamme mielellämme kokonaisuuksia huomioiden laajasti asiakkaan koko liiketoiminnan. Näin varmistamme sen, että punainen lanka säilyy läpi suunnittelukokonaisuuden ja asiakas saa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Leino Designille toteuttamassamme projektissa tämä näkyy esimerkiksi siinä, että värimaailma toistuu visuaalisen ilmeen lisäksi myymäläkalusteissa ja osassa myytäviä sisustustuotteita.

Lue blogistamme lisää Leino Design Shopin tilasuunnitelmasta!

Tarvitsetko apua tilasuunnitteluun tai visuaalisen ilmeen muutokseen? Autamme mielellämme!

Bakery toteuttaa isotkin kokonaisuudet laajan osaajaverkoston avulla, suunnittelusta toteutukseen.

Soita tai laita viesti! Toimitusjohtajamme Janni vastaa.

JANNI AREVA

Interior Architect & CEO
janni@bakerycreative.fi
+358 44 562 94 82

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Top