Scroll Top

JJ’s BBQ

Timeline

2023 –

Status

Served, Baking continues

Ingredients

Yritysilme
Verkkosivut
Verkkokauppa
Videosisällöntuotanto
Markkinointimateriaalit
Markkinoinnin tuki

Details

JJ’s BBQ on aito barbecue-ravintola, jollaista ei aiemmin ole nähty Suomessa. Tarjolla on yön aikana savustettuja valikoituja lihaherkkuja asiaankuuluvine lisukkeineen.

TikTokissa ja muilla SoMe-alustoilla yhteensä yli 170 000 seuraajaa kerännyt JJ tarvitsi uudet verkkosivut, yritysilmeen selkeyttämistä ja kehittämistä sekä erilaisia materiaaleja kasvavan brändin tueksi.

Our recipe

Päivitimme JJ’s BBQ:n yllättävänkin tunnistettavaa logoa kevyesti. Lisäksi loimme yritykselle graafisen ohjeiston, joka sisältää mm. ohjeet logon, värien ja typografian käyttöön. Lisäksi loimme erilaisia kuvituksia mm. merchandise-käyttöön.

Vastasimme myös uuden ilmeen mukaisten verkkosivujen sekä verkkokaupan suunnittelusta ja toteutuksesta tuotekuvineen. Tutustu verkkosivuihin ja Take Away Shopiin osoitteessa jjsbbq.fi.

Suunnittelimme vähittäiskauppojen hyllyiltä löytyville JJ’s BBQ makkaroille sekä nimikko-oluelle etiketit ja myyntiesitteet. Uusien etikettien avulla makkaroiden myynti kasvoi moninkertaisesti yli odotusten!

Työ jatkuu verkkosivujen ylläpidolla sekä erilaisten markkinointimateriaalien suunnittelulla ja toteutuksella. Vastaamme myös JJ:n uusimman aluevaltauksen, eli YouTube-videoiden kuvauksesta ja editoinnista. Lisäksi toimimme tukena ja suunnitteluapuna markkinoinnin toteutuksessa.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko vahvan brändin?

Jätä yhteystietosi sitoumuksetta, niin toimitusjohtajamme Janni on sinuun yhteydessä.

Janni Areva

Interior Architect & CEO

janni@bakerycreative.fi
+358 44 562 94 82

Laita viesti!

    Töitämme

    Viimeisimpiä Bakeryn suunnittelemia yritysilmeitä ja verkkosivuja

    Top