Scroll Top

Allteq Solutions

Timeline

2018 –

Status

Served – Baking continues

Ingredients

Yritysilme
Verkkosivut
Markkinointi
Myynnin kehittäminen

Details

Allteq Solutions Oy on kotimainen, Salossa toimiva toiminnanohjauksen huippuosaaja, jonka monipuolisiin ja tehokkaisiin ohjelmistopalveluihin luottavat sadat asiakkaat. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän suosio perustuu helppokäyttöisyyteen ja erinomaiseen kykyyn täyttää liiketoiminnan moninaiset tarpeet.

Allteqin verkkosivut ja markkinointi olivat kuitenkin vanhakantaisia ja toimitusjohtaja Jarkko Nurmi lähti hakemaan kumppania yrityksen ilmeen ja markkinoinnin nykyaikaistamiseen.

Our recipe

Suunnittelutoimisto Bakery vastasi kokonaisuudessaan Allteqin uuden sivuston ja yritysilmeen toteuttamisesta.

Olemassa olleen logon ympärille rakennettiin yrityksen liiketoimintaa tukeva visuaalinen maailma, joka sisältää mm. värit, typografian, valokuvat, kuvitukset sekä symbolit, ikonit ja muut graafiset elementit. Yritysilme näyttäytyy verkkosivuilla yksinkertaisen tyylikkäänä ja selkeänä.

Selkeä tavoite on verkkosivujen ydin. Myynnin liidit ja demo-varaukset ovat Allteqin sivuston tärkeimmät tavoitteet. Näitä tavoitteita tukemaan on luotu erilaisia sisältöjä kuten oppaita, blogiartikkeleita ja varauskalenteri. Verkkosivut pidetään ajantasaisina ja ne ovat tukena liiketoiminnalle suunnitellulle strategialle.

Käyttäjäystävällisesti suunniteltu design tarkoittaa, ettei käyttäjän tarvitse joutua näkemään vaivaa etsiäkseen yrityksen palveluita.

Ensivaikutelma yrityksestä syntyy välittömästi verkkosivuille tultaessa. Allteqin uusien verkkosivujen tunnelma on suunniteltu yhtenäiseksi muun ilmeen kanssa: sivusto on ilmava ja selkeä, moderni ja ennen kaikkea Allteqin ohjelmistopalvelun näköinen. Logoa jalostettiin verkkosivujen ulkoasuun sopivaksi tuoden sivuille myös liikkuvia elementtejä.

Sivusto rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmää käyttäen ja se skaalautuu automaattisesti erilaisille mobiililaitteille ja näytöille. Uudet verkkosivut on myös hakukoneoptimoitu niin sisällön, kuin teknisen toteutuksen osalta. Hakukonenäkyvyyttä tullaan kehittämään jatkossa aktiivisesti.

Käyttäjäystävällisesti suunniteltu design tarkoittaa, ettei käyttäjän tarvitse nähdä vaivaa etsiäkseen yrityksen palveluita – jokainen ylimääräinen klikki heikentää verkkosivun tehoa. Allteqin verkkosivuja on Bakeryn käsittelyn jälkeen helppo ja vaivaton käyttää, sivuston rakenne on helposti ymmärrettävissä ja navigointi on nopeaa ja luontevaa.

Käy tutustumassa Allteqin verkkosivuihin.

Ota yhteyttä

Tarvitset laadukkaat verkkosivut?

Jätä yhteystietosi sitoumuksetta, niin toimitusjohtajamme Janni on sinuun yhteydessä.

Janni Areva

Interior Architect & CEO

janni@bakerycreative.fi
+358 44 562 94 82

Laita viesti!

    Töitämme

    Viimeisimpiä Bakeryn suunnittelemia verkkosivuja

    Top